PP afsluitventiel waterstopcontact

SKU
V011167
€ 20,43 € 16,88
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pp
Uitvoering buitendraad
Veerbelast Ja
Productinformatie

Het PP afsluitventiel is een waterstopcontact, waar je gemakkelijk en snel met een insteeksleutel een wateraansluiting in de grond hebt. Hiermee kan het waterstopcontact ingezet worden voor een beregening en schoonmaakwerkzaamheden.

Het waterstopcontact bestaat uit 2 delen, het afsluitventiel en de insteeksleutel. Het bodemventiel  wordt aangesloten op de waterleiding en meestal gedeeltelijk ondergronds gemonteerd, zodat deze bijna niet zichtbaar is. Door de los verkrijgbare insteeksleutel in het ventiel te steken is het mogelijk om water af te tappen. Als de insteeksleutel uit het ventiel gehaald worden zal de waterdoorvoer automatisch geblokkeerd worden.

Het bodemventiel is gemaakt van PP, heeft een buitendraad aansluiting en kan aangesloten worden op een koppeling met een binnendraadaansluiting. Het waterstopcontact beschikt over een afsluitdeksel, om vuil in het ventiel tegen te gaan.

PP afsluitventiel waterstopcontact

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.