0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Handpompen

Handpompen

Brandstofpomp ½ duims

Vanaf: Excl. BTW: € 134,76 Incl. BTW: € 163,06

Handmembraampomp

Vanaf: Excl. BTW: € 20,94 Incl. BTW: € 25,34

Handpompen

Bent u op zoek naar een handpomp voor uw pomp? Zo heeft u al vanaf €19,94 een handmembraanpomp! Handpompen zijn erg handig voor het regelen van uw pomp of pompleiding(en). Het is daarom belangrijk dat u een goede handpomp kiest. Bekijk hieronder onze handpompen voor uw pomp!

Onze handpompen

Bij ons vindt u een brandstofpomp en een handmembraanpomp. Wij doen er alles aan om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken, in de toekomst kunt u dus ook meer producten verwachten. Een brandstofpomp wordt gebruikt om bijvoorbeeld de toevoer vanuit een olie- of benzinetank open of dicht te zetten. Een handmembraanpomp is een van de meeste bekende handpompen die er zijn. Met deze handmembraanpomp kunt u de druk in een slang eenvoudig opbouwen door de hendel op en neer te bewegen. Deze handpompen worden veelal gebruikt bij olievaten, vanwege de makkelijke werking van de handpomp.

Onze andere producten

Naast handpompen beschikken wij ook over talloze andere pompen en nog veel meer andere producten op het gebied van montage en watertechniek. Zo bieden wij Pedrollo zelf aanzuigende en niet zelf aanzuigende, motorpompen, bronpompen, dompelpompen, vijverpompen en meer! Kijk ook eens bij onze producten voor beregening of onze slangen en koppelingen!

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze handpompen of een ander product? Dat kan en dat is geen probleem! Wij van PVC-Handel zijn expert op het gebied van montage en watertechniek. Wanneer u een vraag heeft helpen wij u met alle plezier en doen we er alles aan om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bellen, het contactformulier invullen of een mail sturen. U kunt bellen naar dit nummer: 0493 – 745140 of een mailtje sturen naar: info@pvc-handel.nl. Het contactformulier kunt u op onze website vinden.

Koop nu uw handpompen bij PVC-Handel!

Loading...