Pipelife pvc reparatie overschuifmof, Kiwa, crème

SKU
-470
€ 26,07 € 21,55
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Pipelife PVC Reparatie Overschuifmof, met Kiwa-keurmerk en in de kleur crème, is een hoogwaardige reparatiefitting voor PVC-leidingsystemen. Deze overschuifmof is ontworpen om een snelle en effectieve reparatie mogelijk te maken zonder dat het nodig is om de leiding te vervangen.

Het Kiwa-keurmerk garandeert dat deze reparatiemof voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en geschikt is voor gebruik in drinkwaterleidingen. De crèmekleurige afwerking geeft niet alleen een nette uitstraling, maar dient ook als visuele indicator voor zijn toepassing in drinkwateromgevingen.

Dankzij het overschuifontwerp is deze mof makkelijk te installeren, waardoor het een handige oplossing is voor reparaties in PVC-leidingsystemen. Of het nu gaat om huishoudelijke waterleidingen of andere toepassingen, deze Pipelife PVC Reparatie Overschuifmof biedt betrouwbaarheid en conformiteit met drinkwaternormen.

Pipelife pvc reparatie overschuifmof, Kiwa, crème

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.