Perslucht t-stuk verloop 90°

SKU
-542
€ 12,15 € 10,04
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Met een perslucht verloop T-stuk 90° kan een aftakking gemaakt worden in een waterleidingsysteem onder een hoek van 90°. Daarnaast kan hiermee verlopen worden van een grotere naar een kleinere diameter. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 12.5 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de inwendige lijmverbindingen weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een maximale werkdruk van 12.5 bar. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 25°C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Perslucht t-stuk verloop 90°

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.