Perslucht buis pn13 L = 4 mtr

SKU
-536
€ 34,80 € 28,76
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een persluchtbuis is een buisvormige infrastructuur die wordt gebruikt om perslucht van een bron naar verschillende werkplekken of machines te transporteren. Het systeem omvat leidingen, koppelingen, kleppen en andere accessoires om perslucht efficiënt te verdelen in industriële en commerciële omgevingen. Persluchtbuizen worden vaak gebruikt voor pneumatische gereedschappen, machines, en andere toepassingen waar perslucht nodig is voor bediening. 

Pvc-u
Pvc-u heeft een maximale werkdruk van 12.5 bar. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 25°C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Perslucht buis pn13 L = 4 mtr

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.