Onze Winkel


In verband met wegwerkzaamheden is onze winkel lastiger bereikbaar, maar staan we nog steeds voor u klaar.

We hebben 1800m2 magazijn en 4000m2 buitenterrein waarmee we met recht de grootste pvc-handel van Zuid-Oost Nederland genoemd kunnen worden.

Door onze ouderwets grote voorraad van meer dan 10000 verschillende onderdelen in combinatie met onze ruime openingstijden kunnen we u doorgaans gelijk voorzien van al uw materialen en hoeft u niet te wachten tot de volgende dag. Mochten we onverhoopt dat ene onderdeel niet hebben zullen we alles in het werk stellen om het nog die dag bij u te krijgen.

Ons magazijn is 6 dagen per week geopend van 7.00 tot 18.00 en in de avond op afspraak zodat u altijd een geschikt moment heeft om uw materialen op te halen in ons magazijn te Deurne. Onze medewerkers achter de balie kunnen leunen op jarenlange ervaring waardoor ze u altijd kunnen voorzien van het beste advies of oplossing voor uw probleem.

Speciaal voor onze klanten die ooit dringend om iets verlegen zitten is er sinds 1 januari 2015 een spoeddienst waarbij we binnen een straal van 15km vanuit ons magazijn te Deurne binnen 30minuten zullen leveren tegen zeer lage kosten. Hierdoor bespaart u kosten en kunnen uw monteurs doorgaan met datgene waarmee ze bezig waren en uw project toch afronden binnen de gestelde termijnen. Voor meer informatie omtrent deze extra service kunt u terecht bij onze klantenservice.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.