Magnum Ideal Vorstvrijlint / verwarmingslint, 230 V

SKU
-834
€ 66,76 € 55,17
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Magnum
Geleverd incl. Ingebouwde bimetaal thermostaat, pvc-tape en installatievoorschriften
Productinformatie

Ontdek de ultieme oplossing voor het voorkomen van bevroren en gesprongen waterleidingen tijdens de winter met MAGNUM Ideal vorstvrijlint. Waar buitenkranen en leidingen traditioneel worden afgesloten om vorstschade te voorkomen, biedt MAGNUM een eenvoudigere en effectievere benadering.

Het MAGNUM Ideal vorstvrijlint, verkrijgbaar in lengtes van 1 tot 48 meter, is speciaal ontworpen voor het vorstvrij houden van (water)leidingen, kranen en afvoerpijpen. Met een stekkerklare installatie en een automatische thermostaatregeling is dit verwarmingslint een betrouwbare oplossing om bevroren leidingen tot het verleden te laten behoren.

De eenvoudige installatie van het MAGNUM Ideal vorstvrijlint, voorzien van een geaarde stekker en temperatuurregeling via bi-metaal, maakt het een kosteneffectieve methode om bevriezingsproblemen te voorkomen. Het lint schakelt in bij temperaturen onder +5°C en schakelt automatisch uit wanneer de leidingtemperatuur boven +13°C stijgt.

Belangrijk om te weten: bij installatie op kunststof leidingwerk is het noodzakelijk om eerst aluminium tape aan te brengen voor een optimale warmtegeleiding. MAGNUM Ideal dient altijd te worden toegepast in combinatie met een (polyethyleen) leidingisolatie met een minimale wanddikte van 10 mm, wat niet alleen voor optimale bescherming zorgt, maar ook een energiezuinige werking waarborgt.

Eenvoudig te bevestigen met aluminium tape of plastic snelbinders, biedt MAGNUM Ideal vorstvrijlint niet alleen veiligheid maar voorkomt het ook onnodige kosten door waterschade. Ontdek vandaag nog de doeltreffendheid en betrouwbaarheid van MAGNUM Ideal vorstvrijlint voor een zorgeloze winter.

Magnum Ideal Vorstvrijlint / verwarmingslint, 230 V

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.