Rvs 2-delige kogelkraan, binnendraad x buitendraad

SKU
-173
€ 15,67 € 12,95
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen rvs316
Uitvoering binnendraad x buitendraad
Hendel Rvs hendel
Behuizing 2-delig
Doorlaat volle doorlaat

Technische informatie

Werkdruk 63 bar
Productinformatie

Met een rvs 2-delige kogelkraan, ook wel kogelafsluiter genoemd, kan eenvoudig en snel handmatig de doorgang in een leiding geopend of afgesloten worden. Het verdraaien van de hendel zorgt voor het verdraaien van de kogel, waarmee de doorgang gesloten of geopend wordt.

De koppeling beschikt over een binnendraad- en buitendraadverbinding, waarbij het verstandig is om schroefdraadafdichting te gebruiken voor een waterdichte verbinding. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de draadverbindingen weer.

Eigenschappen
De kogelkraan is gemaakt van rvs, wat bestand is tegen hogere temperaturen en een hoge corrosiebestendigheid heeft. De kogelafsluiter heeft een werkdruk van 63 bar.

Bij een 2-delige kogelkraan bestaat het huis van de kogelkraan uit twee ongelijke delen. Hierbij bevat het grootste deel de hendel, kogel, zittingen en pakkingen. Het is bij deze kogelkraan mogelijk om het binnenwerk te inspecteren, door de twee delen uit elkaar te halen. De afsluiter heeft een volle doorlaat, waardoor er geen vernauwing in de kogelkraan zit.

Verbinden
De rvs draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren.

Rvs 2-delige kogelkraan, binnendraad x buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!