Griffon Poly Max Fix & Seal Express, transparant grijs, koker à 300 g

SKU
VB16400
€ 14,26 € 11,79
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon

Product

Ean code 8718403900616
Productinformatie

Griffon Poly Max Fix & Seal is geschikt voor het bevestigen van een breed scala aan bouwmaterialen op bijna elke ondergrond, inclusief hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is toepasbaar in diverse situaties:

Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt voor toepassingen zoals regelwerk, plinten, schroten, vensterbanken en plaat- en isolatiematerialen.
Het is effectief voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen.
Deze kit is ideaal voor professionele toepassingen in de gevel- en interieurbouw, woningbouw, utiliteitsbouw en carrosseriebouw. 

De belangrijkste kenmerken zijn onder andere een zeer hoge en blijvende elasticiteit, snelle sterkteopbouw, uitstekende vullende eigenschappen, goede standvastigheid, krimpt niet, oplosmiddelvrij, geen verontreiniging van de randzones, weerbestendigheid, temperatuurbestendigheid van -40°C tot +100°C, mogelijkheid tot overschilderen en doorharding van ongeveer 2 mm per 24 uur.

Griffon Poly Max Fix & Seal Express, transparant grijs, koker à 300 g

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.