Draadspanner, rvs

SKU
-564
€ 3,42 € 2,83
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een draadspanner, gemaakt van roestvrij staal (RVS), is een bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om spanning te creëren en aan te passen in draadachtige structuren zoals kabels of touwen. Het wordt vaak gebruikt in toepassingen waarbij het nodig is om draden strak te spannen, zoals bij het ophangen van zonneschermen, hekwerken, klimmateriaal of zeilen.

Het gebruik van roestvrij staal in de constructie van de draadspanner maakt het bestand tegen corrosie en roest, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis en in omgevingen waar blootstelling aan vocht een zorg is. Draadspanners zijn voorzien van schroefdraad aan beide uiteinden, waardoor ze kunnen worden vastgedraaid om de gewenste spanning in de draad te bereiken, en ze kunnen ook worden gebruikt om de spanning aan te passen indien nodig. Ze zijn handig en veelzijdig in verschillende toepassingen waar draadspanning cruciaal is voor een veilige en stabiele constructie.

Draadspanner, rvs

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.