CH pvc kogelkraan, inwendig lijm

SKU
-230
€ 11,58 € 9,57
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pvc
Productinformatie

De CH PVC kogelkraan met inwendig lijm is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het regelen van de waterstroom. De kogelkraan is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en kan gemakkelijk worden gemonteerd met behulp van inwendige lijmverbindingen. Het ontwerp van de kogelkraan maakt een soepele en nauwkeurige doorstroming mogelijk, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen in de landbouw, irrigatie, zwembaden en andere toepassingen waarbij een betrouwbare watertoevoer vereist is. De maximale werkdruk van de CH PVC kogelkraan is 16 bar bij een temperatuur van 20°C, en het is verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende toepassingen.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

CH pvc kogelkraan, inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.