CH pvc 3-weg kogelkraan, T-boring, inwendig lijm

SKU
-222
€ 136,82 € 113,07
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De CH pvc 3-weg kogelkraan met T-boring is ontworpen voor gebruik in leidingen die vloeistoffen transporteren. De kraan is gemaakt van hoogwaardig pvc en heeft een inwendige lijmverbinding. Het T-boring ontwerp maakt het mogelijk om de leidingen in drie verschillende richtingen te laten stromen. De hendel van de kraan kan eenvoudig worden bediend en zorgt voor een soepele doorstroming. Het is geschikt voor gebruik bij temperaturen van 0°C tot 60°C en heeft een maximale werkdruk van 10 bar. Het is geschikt voor gebruik bij temperaturen van 0°C tot 60°C en heeft een maximale werkdruk van 10 bar. Deze kogelkraan is ideaal voor toepassingen in de industrie, de landbouw en de waterbehandeling.
 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

CH pvc 3-weg kogelkraan, T-boring, inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.