Bronpomp putdeksel

SKU
-730
€ 112,11 € 92,65
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een putdeksel is bestemd om een bronpomp op de goede hoogte in een bron te hangen en deze bron af te sluiten tegen vuil. Hiermee is deze ophangkap geschikt om te plaatsen over een bronbuis.

Voor een putdeksel bestaat de keuze tussen een metalen of een van pvc. De pvc putdeksel bestaat uit een flens en een deksel, met binnendraad en inwendige lijmaansluiting. Met de 4 verzinkte bouten en rubberen afdichting kunnen de twee onderdelen op elkaar bevestigd worden en de bron volledig water- en stofdicht afgesloten worden. De metalen putdeksel heeft daarentegen een doorlopende binnendraad aansluiting en wordt met 3 bouten aangedraaid op de put.

Alvorens een putdeksel met de pomp in de put wordt gehangen moet deze eerst aan de bronpomp gemonteerd worden, met een slang, staalkabel en kabel. Voor de kabel zit in allebei de putdeksels een wartel om deze gemakkelijk door te voeren.

Bronpomp putdeksel

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.