Bedieningshendel voor MZ messing schuifafsluiter, thermisch verzinkt

SKU
-820
€ 131,46 € 108,64
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De bedieningshendel voor de MZ messing schuifafsluiter, met een thermisch verzinkte coating, is een onmisbaar component dat specifiek is ontworpen voor het handmatig bedienen van de schuifafsluiter in leidingsystemen. De hendel is perfect afgestemd op MZ messing schuifafsluiters en biedt gebruikers de mogelijkheid om de vloeistofstroom nauwkeurig te regelen.

De thermische verzinking van de hendel draagt bij aan de duurzaamheid en beschermt tegen corrosie, waardoor het geschikt is voor gebruik in uiteenlopende omgevingen en weersomstandigheden. Met deze bedieningshendel kunnen gebruikers de schuifafsluiter moeiteloos openen of sluiten, waardoor een handmatige en directe controle over het leidingstelsel mogelijk is. Kortom, de combinatie van de bedieningshendel en de MZ messing schuifafsluiter biedt een betrouwbare oplossing voor het beheer van vloeistofstromen met een duurzame en effectieve bediening.

Bedieningshendel voor MZ messing schuifafsluiter, thermisch verzinkt

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.