Afvoerputten

Navigeer naar

Afvoerputten zijn structurele elementen in vloeren die ontworpen zijn om water, vuil en andere vloeistoffen af te voeren, met name in ruimtes zoals badkamers en keukens. Ze hebben een rooster om grote voorwerpen tegen te houden en een bak om water op te vangen voordat het naar het rioleringssysteem wordt afgevoerd. Afvoerputten voorkomen wateroverlast, bevorderen een droge en veilige omgeving en worden vaak in combinatie met waterdichte materialen gebruikt. Onderhoud en juiste installatie zijn essentieel om verstoppingen te voorkomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvoerputten online bestellen

Zoekt u naar een geschikte afvoerput? Bij PVC Handel bieden wij een ruime selectie van afvoerputten aan. Er zijn diverse opties om uit te kiezen, zodat u zeker weet dat u de juiste afvoerput voor uw behoeften vindt. Daarnaast bevat ons assortiment alleen afvoerputten van de hoogste kwaliteit, zodat u erop kunt rekenen dat ze jarenlang meegaan. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog de juiste afvoerput bij PVC Handel.

Vragen over de afvoerputten in ons assortiment?

Heeft u vragen over de afvoerputten in ons assortiment of heeft u advies nodig over welke afvoerput het beste bij u past of hoe u deze moet gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft. U kunt ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@pvc-handel.nl of ons bellen op 0493 - 745140 om direct met een van onze experts te spreken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste afvoerput.

Waarom PVC-handel?

Weet u welke afvoerput u nodig heeft? Bestel deze dan zo snel mogelijk om te profiteren van onze snelle levering. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, heeft u de afvoerput de volgende dag al in huis. Bij ons kunt u ook terecht voor andere vloerputten. Maar ook voor andere producten zoals straatkolken zit u bij ons goed. En weet u dat we sinds 2015 zelfs een spoeddienst hebben, waarmee we binnen 30 minuten binnen een straal van 15 km bij u kunnen zijn om uw product af te leveren? Zo kunt u of uw monteurs in alle rust verder werken zonder vertraging in het project.