0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vuilvangers

Vuilvangers

Micron filter ¾ t⁄m 1½ duims

Vanaf: Excl. BTW: € 5,75 Incl. BTW: € 6,96

RVS korf ⅜ t⁄m 4 duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 2,42 Incl. BTW: € 2,93

Filter 135 ½ t⁄m ¾ duims met nylon filterkaars

Vanaf: Excl. BTW: € 22,98 Incl. BTW: € 27,80

Filter type 322 ¾ t⁄m 1¼ duims filter type 335 1½ t⁄m 2 duims beide

Vanaf: Excl. BTW: € 26,55 Incl. BTW: € 32,13

Filtercartidges voor type 322 en 355 20 t⁄m 60 micron

Vanaf: Excl. BTW: € 8,61 Incl. BTW: € 10,42

Messing vuilvanger y-stuk type 2500 ½ t⁄m 4 duims binnendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 5,12 Incl. BTW: € 6,20

PP micron filter 1 duims buitendraad 130 micron klein model

Vanaf: Excl. BTW: € 10,45 Incl. BTW: € 12,64

PP micron filter 1 duims buitendraad 130 micron

Vanaf: Excl. BTW: € 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Vuilvangers

Zoek je een filter voor het opvangen van vuil? Bij PVC-handel.nl hebben we verschillende soorten filters die het vuil opvangen. Deze vuilvangers zijn ontwikkeld om vuil tegen te houden zodat je leidingen niet verstopt raken met vuil van buitenaf. Een vuilvangers sluit je gemakkelijk aan op een bestaande leiding doordat ze te bestellen zijn in verschillende duimse maten. Je vindt bij PVC-handel.nl verschillende filters zoals een micron, RVS- en nylon filter. Het werkt houdt grote stukken vuil van buitenaf tegen waardoor je minder onderhoudt heb aan je leidingen. Geïnteresseerd? Bestel dan vandaag nog een vuilvanger online bij PVC-handel.nl.

Voorkomen beter dan genezen

Bij het gebruik van een filter wordt er grote stukken vuil al in het begin tegengehouden. Hierdoor is de slijtage op je CV-ketel minder groot. Helemaal nu die steeds vaker energiezuinige pompen die gebruik maken van magneten voor beter resultaat. Hierbij is het belangrijk om de deeltjes tegen te houden in plaats van dat ze opstapelen bij de pomp. Daarnaast is het ook zo dat een warmtewisselaar een steeds smallere doorgang krijgen. Hierdoor raken deze makkelijk verstopt. Daarom is het gebruik van een filter steeds vaker een sterke aanbeveling. Hierom vind je bij ons ook een steeds breder assortiment aan deze filters.

Aan de slag met je vuilvangers

Vergeet niet eerst de juiste duim maat op te meten. Zo kan je direct de juist diameter voor je filter kiezen. Nadat je een passend filter hebt gevonden. Kan je deze gemakkelijk online bestellen via onze website. Hierbij kan je ook kijken naar passende watermeters of een Handige schuifafsluiter zodat je het filter zonder problemen kan schoonmaken of vervangen. Bekijk daarnaast onze andere wateropslag en appendages producten. Hiermee kan je je water installatie helemaal compleet maken. Bestel dus vandaag nog je producten bij PVC-handel.nl

Loading...