0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ontluchters en beluchters voor drukleidingen

Ontluchters en beluchters voor drukleidingen

Ari-Barak ont- en beluchter ½ duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 85,41 Incl. BTW: € 103,35

Taco automatische ontluchter ½ duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 14,66 Incl. BTW: € 17,74

PVC ontluchter

Verschillende PVC ontluchters kan je vinden bij PVC-handel.nl. Wij hebben een PVC ontluchter al vanaf € 11. Een ontluchter is onmisbaar in elk huis. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk lucht uit je leidingen kan krijgen. Zo blijft je cv-ketel altijd optimaal werken en hoef je niet bang te zijn dat er luchtbellen ophopen in je leidingen. Een PVC ontluchter wordt aangesloten aan het einde van de leiding. Het liefste op een zo hoog mogelijke plek. Want lucht stijgt namelijk op en zo kan het gemakkelijk het leidingstelsel verlaten zonder dat er water of druk verloren gaat. Wil je meer te weten komen over onze PVC ontluchter lees dan direct hieronder verder. Heb je al gevonden wat je zocht? Bestel het dan direct via onze webshop.

Ontluchten en beluchten

Naast PVC ontluchter hebben wij bij PVC-handel.nl ook beluchters. Deze combinatie van ontluchten en beluchten voorkomt dat leidingen of systemen snel leeg kunnen lopen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er vorstbeveiliging is geïnstalleerd op het leidingen systeem. Zo voorkom je dat de leidingen vacuüm trekken en er schade aan uw systeem of leidingen ontstaan. Je vindt bij ons ontluchters van bijvoorbeeld ARI-Barak en Taco. Onze PVC ontluchters zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw waterleidingen doordat ze voorzien zijn van een ½ duims buitendraad. Hierdoor heeft u alleen een passende leiding, koppelstuk en afdichting tape nodig voor het monteren van de ontluchter.

Aanschaffen PVC ontluchter en installeren

We weten ondertussen dat een PVC ontluchter onmisbaar is in ieder huis of bij een waterinstallatie met een vorstbeveiliging. Bestel daarom vandaag nog gemakkelijk een ontluchter online bij PVC-handel. Wij hebben alles voor het aansluiten van je waterleidingen. Bekijk daarom ook eens onze slangen en koppelingen, drukleidingen en andere wateropslag en appendages voor het gemakkelijk kunnen aansluiten van je PVC ontluchter.

Loading...