0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

IBC koppelingen

IBC koppelingen

Suevia aansluitset IBC tank

Vanaf: Excl. BTW: € 42,36 Incl. BTW: € 51,26

IBC adapter DIN61 S 60mm x 6.2mm binnendraad zwart

Vanaf: Excl. BTW: € 15,21 Incl. BTW: € 18,40

IBC Adapter S 60mm x 6mm met diameter 50mm buis PVC

Vanaf: Excl. BTW: € 59,31 Incl. BTW: € 71,77

IBC Koppeling

Heeft u een stevige koppeling nodig voor uw IBC tank? Dan is een IBC Koppeling de oplossing voor u! Wanneer u met verschillende, soms gevaarlijke, stoffen werkt wilt u er natuurlijk voor zorgen dat lekkage niet kan gebeuren. Dit begrijpen wij en daarom verkopen wij ook verschillende soorten IBC koppelingen. Een IBC koppeling is speciaal gemaakt voor het veilig bevestigen van een lekvrije aansluiting op uw IBC tank. Wilt u meer weten over de IBC koppeling? Lees dan snel verder en ontdek alles over de IBC koppeling en ons assortiment!

Wat is een IBC koppeling?

Een IBC koppeling is een koppeling gemaakt voor verschillende soorten IBC tanks. In deze IBC tanks worden vaak chemicaliën opgeslagen en daardoor moet ervoor worden gezorgd dat deze zo veilig mogelijk worden afgesloten. Om toegang te krijgen tot deze IBC tanks zijn er IBC koppelingen die ervoor zorgen dat de chemicaliën veilig uit de IBC tanks kunnen worden gehaald. Een IBC koppeling is lekvrij en hebben een goede resistentie tegen chemicaliën, vetten en waarborgen de voedselveiligheid. We verkopen in ons assortiment 3 verschillende soorten IBC koppelingen. Zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt die past bij uw IBC tank.

Uitgebreid assortiment

Wij bij PVC-handel hebben meer dan alleen IBC koppelingen in ons assortiment. Zo verkopen we namelijk veel verschillende artikelen die te maken hebben met PVC. Wanneer u al op zoek bent naar een IBC koppeling, neem dan vooral eens een kijkje bij onze kunststof tanks, terugslagkleppen of onze schuifafsluiters. Al deze producten kunnen u helpen wanneer u te maken heeft met IBC tanks. We snappen dat u eventueel vragen heeft over onze producten, wees daarom zeker niet bang om contact met ons op te nemen. We zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Bel ons via 0493 - 745140 of via de mail info@pvc-handel.nl dan helpen onze specialisten u graag verder! Verder geen vragen meer? Bestel dan snel uw IBC koppeling bij PVC-Handel.

Loading...