0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PP-rct en PVC-C buizen en koppelingen

PP-rct en PVC-C buizen en koppelingen

PP-rct en PVC-C buizen en koppelingen

Bij PVC-Handel bent u op het juiste adres voor een compleet assortiment aan vloerverwarming en perslucht producten. Wij bieden diverse soorten buizen en koppelingen aan, die zijn onderverdeeld in de categorieën PP-rct en PVC-C. In iedere categorie zijn diverse producten beschikbaar in verschillende modellen en maten.

Assortiment

Onder de categorie verwarming en perslucht valt de categorie PP-rct en PVC-C buizen en koppelingen. Hieronder vindt u beide categorieën. U kunt op e link klikken om door te gaan naar de desbetreffende pagina.

Naast de producten vindt die u vindt onder de categorie verwarming en perslucht, vindt u veel andere soort productgroepen. Mocht u iets nodig hebben voor te klussen, neem dan eens een kijkje bij onze overige productgroepen. Hier vindt u bijvoorbeeld drukleidingen, pompen en lijmen kit. Bij PVC-Handel bent u op het goede adres voor PVC producten en zorgen voor de beste service. Twijfel niet en bestel een van onze +10.000 producten.

PP-rct

Dit nieuwe materiaalsoort heeft veel voordelen ten opzichte van PVC leidingen. Dit materiaalsoort kan namelijk worden gebruikt bij hoge temperaturen en temperaturen beneden het vriespunt. Het verbinden van de PP-rct buizen in combinatie met een koppeling wordt met behulp van een handmoflasapparaat gedaan.

PVC-C

PVC-C is bestand tegen hoge temperaturen tot wel 100 graden Celsius. Een voordeel van een PVC-C is dat het op dezelfde manier te verken als PVC-U.

Contact ons

Bij PVC-handel bent u op het juiste adres voor de beste kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Wij doen ons uiterste best om producten die voor 16:00 uur besteld zijn, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen over een van onze producten die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is beschikbaar op maandag tot en met zaterdag van 06:00 uur tot 18:00 uur, of stuur ons een e-mail naar info@pvc-hande.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Loading...