0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tyleenslang

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tyleenslang

Er zijn verschillende manieren om een water- of gasleiding aan te leggen. Een tyleenslang is een flexibele slang die gebruikt kan worden om een waterleiding of gasleiding aan te leggen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Want niet elke tyleenslang kan gebruikt worden voor dezelfde doeleinden. Zo is er een tyleenslang die specifiek geschikt is voor drinkwater en de beregening van uw tuin, terwijl een andere tyleenslang bedoeld is om gas te vervoeren. Daarnaast zijn tyleenslangen verkrijgbaar in verschillende formaten. Op Pvc-handel.nl vind u naast tyleenslangen ook een ruim aanbod aan koppelingen. Bent u op zoek naar een goede slang voor het aanleggen van uw leidingen? Bekijk dan het aanbod tyleenslangen en accessoires op de website van de PVC-handel.

Tuin beregenen

Wilt u uw tuin gaan beregenen? Dan heeft u naast een tyleenslang ook andere producten nodig. Zo heeft u een sproeier nodig en kunt u ook gebruik maken van een compleet besturingssysteem. In het assortiment van PVC-handel vindt u alle benodigdheden voor de beregening van uw tuin of grond. Zo zijn er veel verschillende soorten sproeiers te vinden en zijn de benodigde ventielen ook verkrijgbaar. In het uitgebreide assortiment van de PVC-handel vind u naast Rainbird sproeiers ook andere pop-up sproeiers, zoals: Nelson serie, Hunter serie, Signature serie en de Naan serie pop-up sproeiers. Naast deze pop-up sproeiers hebben wij ook Messing klepelsproeiers, die ideaal zijn voor het besproeien van weilanden of sportvelden. Wilt u dus een nieuwe beregening aanleggen, neem dan een kijkje op onze webshop!

Tyleenslang kopen

Tyleenslangen zijn in verschillende formaten beschikbaar. U kunt op de website van PVC-handel eenvoudig en snel uw tyleenslangen en bijbehorende koppelingen bestellen. Zo kunt u zelf in een korte tijd uw water- of gasleiding in elkaar zetten. Heeft u vragen over deze slangen, of over andere producten uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom. Er staat altijd deskundig personeel klaar om u met al uw vragen of problemen te helpen.

Loading...