0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Storz

Storz

Storz blindkoppeling nokafstand 31t⁄m 160mm

Vanaf: Excl. BTW: € 12,92 Incl. BTW: € 15,63

Storz slang nokafstand 31 t⁄m 160mm diameter 25 t⁄m 152mm x 1 t⁄m 4 duims

Vanaf: Excl. BTW: € 13,09 Incl. BTW: € 15,84

Storz koppeling nokafstand 31 t⁄m 148mm ½ t⁄m 5 duims binnendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 9,02 Incl. BTW: € 10,92

Storz koppeling nokafstand 31 t⁄m 133mm 1 t⁄m 4 duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 13,74 Incl. BTW: € 16,63

Storz afdichtingsrubber nokafstand 31 t⁄m 133mm

Vanaf: Excl. BTW: € 2,18 Incl. BTW: € 2,64

Storz sleutel 2 t⁄m 4 duims staal en gietijzer

Vanaf: Excl. BTW: € 16,06 Incl. BTW: € 19,43

Storz

Bent u op zoek naar een Storz koppeling voor uw drukleiding of drukslang? Bekijk ons assortiment, zo heeft u al een Storz blindkoppeling vanaf €11,04! Storz koppelingen zijn gemaakt om slang met elkaar te verbinden. Een Storz koppeling wordt vooral gebruikt bij de brandweer, maar bij uw beregening is een Storz koppeling ook zeker een geweldig product! Bekijk hieronder ons assortiment aan Storz koppelingen.

Onze Storz producten

In ons assortiment vindt u verschillende Storz koppeling producten. Zo hebben wij een Storz blindkoppeling, een Storz met slangtule, Storz koppeling binnendraad en buitendraad, een Storz afdichtingsrubber en een Storz sleutel. Een populair product is de Storz met slangtule, deze zorgt voor een perfecte verbinding en is gemaakt om bestand te zijn tegen hoge druk op een slang. Het bevestigen van een Storz koppeling kan worden gedaan aan de hand van de Storz sleutel, deze kan op bijvoorbeeld de blindkoppeling of slangtule gezet worden en dan kan de koppeling eenvoudig aangedraaid worden. Heeft u een Storz koppeling die niet meer goed functioneert, controleer dan het rubber en vervang deze indien nodig!

Onze andere producten

Naast onze Storz koppelingen beschikken wij over een groot aanbod andere producten. Wij van PVC-Handel zijn specialist op het gebied van montage en watertechniek en doen er alles aan om u zo goed mogelijk assortiment te bieden van goede producten tegen een scherpe prijs! Kijk bijvoorbeeld ook eens bij slangen, slangklemmen, beregening of beregeningshaspels.

Heeft u vragen over een Storz koppeling?

Het kan natuurlijk dat er onduidelijkheden zijn over een Storz koppeling of een van onze andere producten. U kunt contact met ons opnemen en wij zullen er dan alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u ons contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar: info@pvc-handel.nl. Ook is er de mogelijkheid om met ons te bellen, dit kan via: 0493 – 745140.

Koop nu uw Storz koppeling bij PVC-Handel!  

Loading...