0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Messing RVS en stalen slangentules

Messing RVS en stalen slangentules

Messing, RVS en stalen slangtules

Messing, RVS en stalen slangtules nodig? PVC-Handel biedt een assortiment van +9 verschillende slangtules aan voor u. U heeft al zo’n slangtule voor een scherpe prijs van €1,07. Kijk dus vooral even rond in onze webshop. Zoals al eerder aangegeven zijn de slangtules in drie uitvoeringen te verkrijgen, namelijk messing, RVS en staal. Allereerst worden de slangtules gebruikt om een slang te te bevestigen aan een waterpomp. Dit natuurlijk op een gemakkelijke manier. Deze slangtules worden dan in de waterpomp gedraaid. Aan de andere zijde wordt dan de slang over de slangtule bevestigd. Dit kan dan vast gemaakt worden door een slangklem.

Benodigdheden bij messing, RVS en stalen slangtules

Een nadeel van een slangtule is wel dat het niet dient als een directe verloop naar een andere maat. Dit kan opgelost worden door een verloopring. Hierbij past u de slangtule aan voor de verbinding naar de slang. Let dus ook op dat u waarschijnlijk ook een slangenklem nodig heeft bij de slangtules. Voor de verschillende messing, RVS en stalen slangtules vindt u de link hieronder, zodat u snel een kijkje kan nemen in ons assortiment.

Pvc-handel verkoopt ook storz. Hiernaast ook Gardena koppelingen van uitstekende kwaliteiten nodig? Bekijk ons assortiment.

Slangtules online

Naast een slangtules online biedt PVC-handel ook andere producten aan zoals een mestslang, PVC zuigslangen en kunststof Tules. Bekijk ook ons 6 duims koppeling assortiment. Gemaakt van uitstekende kwaliteiten.Heeft u nog verdere vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden naar de juiste oplossing voor u. Dit natuurlijk met een passend en deskundig advies.

Loading...