0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

GK

GK

Geka koppelingen

Een Geka Koppeling nodig voor uw twee slangen te koppelen? Deze vindt u bij PVC-Handel.nl. Een ruim assortiment en een scherpe prijs. 10.000+ producten uit voorraad leverbaar. Ook voor de mooiste en handigste Geka koppelingen kunt u bij PVC-Handel terecht. Voor ieder type messing en kunststof Geka koppeling. Waar deze Geka koppeling voor dient is het aan elkaar koppelen van twee aparte slangen. Dit zodat het water door kan blijven stromen. Dit natuurlijk op een manier dat het gemakkelijk gaat en er niks lekt. Anders zou het zonde zijn, maar deze Geka koppelingen zijn van een hoge kwaliteit en dienen als een prima oplossing om uw slangen aan elkaar te bevestigen.

Geka kunststof en messing koppeling

Een Geka koppeling is er te verkrijgen in twee varianten, een ‘klauw’ van kunststof en metaal (messing). De bedoeling is dat de ene kant van de slang van kunststof of metalen klauw achter de kunststof of metalen rand van de andere slang blijft haken. Zo is het voor u eenvoudig om het te koppelen aan bijvoorbeeld een kraan of een andere (tuin)slang. Hieronder vindt u nog de links om rechtstreeks naar de Geka messing koppeling te gaan en de Geka kunststof koppeling.

Naast Geka koppelingen, verkoopt Pvc-handel ook storz. Wij verkopen ook PVC slangen. Bekijk ook ons 6 duims koppeling assortiment. Gemaakt van uitstekende kwaliteiten.

Geka koppelingen online

Bent u er al aan uit of heeft u soms nog vragen over de Geka koppelingen of andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van deskundig advies op maat. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 18:00 uur. U kunt telefonisch contact opnemen of via e-mail.

Loading...