Pvc sok

SKU
-248
€ 0,63 € 0,52
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC sok is een handige en betrouwbare fitting die is ontworpen om PVC-buizen of -leidingen met elkaar te verbinden. Deze sok heeft geen eindstukken, waardoor u deze gemakkelijk over de buis kunt schuiven en deze vervolgens kunt bevestigen met PVC-lijm.

De PVC sok is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om deze sok te installeren, zelfs in kleine ruimtes.

De PVC sok is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste sok kunt kiezen voor uw specifieke toepassing. Het kan temperaturen tot 60 graden Celsius weerstaan en is geschikt voor zowel lage als hoge druk toepassingen. Hierdoor is het een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het verbinden van PVC-buizen en -leidingen in uw leidingsysteem.

Met de PVC sok bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw PVC-buizen en -leidingen. Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige PVC-fitting.

Pvc sok

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.