0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

HWA afsluitkap

HWA afsluitkap

HWA afsluitkap diameter 60 t⁄m 100mm

Vanaf: Excl. BTW: € 1,21 Incl. BTW: € 1,46

HWA afsluitklep

Bent u op zoek naar een HWA afsluitklep? Dan bent u bij PVC-handel.nl aan het juiste adres. Een HWA afsluitklep is in meerdere formaten te vinden in ons assortiment. Zo verkopen wij deze afsluitklep in de maten 60mm, 70mm, 80mm en 100mm. Alle HWA afsluitkleppen zijn van hetzelfde materiaal kunststof gemaakt en passen allemaal op de goede maat HWA buis. Door een lijmverbinding is het mogelijk om deze HWA afsluitklep te plaatsen op de HWA buis.

Waarvoor kunt u de HWA afsluitklep gebruiken?

Zoals in de vorige alinea is verteld is het mogelijk om met de HWA afsluitklep een regenbuis af te sluiten. Door dit met hard PVC lijm te doen blijft het goed plakken. Bij PVC handel verkopen wij alleen maar producten van A-merken, zo ook de HWA afsluitklep. De afsluitklep is dan ook voorzien van het KOMO keurmerk.

Andere producten bij PVC-handel

Bent u op zoek naar andere producten dan de PVC slangen? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PVC-afvoer spullen, onze slangen en koppelingen en onze lijmen, kit en electro.

Vragen over de HWA afsluitklep?

Heeft u een vraag over de HWA afsluitklep, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen met alle vragen die u heeft. Van maandag tot en met zaterdag kunt u ons van 06:00 tot 18:00 bereiken op ons telefoonnummer 0493 – 745 140. Heeft u liever contact via de mail? Ook dat is zeker mogelijk. U kunt ons namelijk mailen op info@pvc-handel.nl. Wilt u liever een keer persoonlijk contact opnemen, dan bent u van harte welkom om bij ons magazijn/winkel langs te komen in Deurne. Wij helpen u graag verder met alle vragen die u heeft!

Loading...