0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

HWA hulpstukken

HWA hulpstukken

HWA hulpstukken

Wanneer u er voor wilt zorgen dat al het hemelwater rondom uw huis goed wordt afgevoerd, heeft u naast HWA buizenHWA hulpstukken nodig. Met HWA hulpstukken kunt u eenvoudig verschillende HWA buizen met elkaar verbinden en daarnaast ook verschillende bochten in de leiding aanbrengen, of op een bepaalde plek afsluiten met een afsluitkap. In het assortiment van de PVC Handel zijn verschillende soorten HWA hulpstukken te vinden. Zo zijn er HWA bochten in verschillende hoeken te vinden, zijn er verschillende t-stukken in het assortiment opgenomen en zijn er nog veel meer HWA hulpstukken te vinden. Bekijk snel het assortiment HWA hulpstukken op pvc-handel.nl.

HWA verbinden

Wanneer u een hemelwaterafvoer gaat aanleggen, is het belangrijk om de afvoer goed met elkaar te verbinden, HWA hulpstukken helpen hier bij. Bij de Pvc handel vind u alle noodzakelijk HWA hulpstukken om uw HWA goed aan te kunnen leggen. In het assortiment zijn als eerste HWA opvangbakken te vinden. Deze opvangbakken vangen het water dat afgevoerd moet worden in de goot op, waarna het via de leidingen en rioleringsbuizen het riool instroomt. U kunt het water dat afgevoerd moet worden, in elke richting afvoeren. Door gebruik te maken van verschillende bochten of t-stukken, kunt u de hemelwaterafvoer plaatsen waar u maar wilt. De bochten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoeken: 90 graden, 45 graden en 22 graden. De t-stukken zijn verkrijgbaar in 45- en 90 graden. Naast de bochten en t-stukken zijn er nog meer HWA hulpstukken waarmee je de leidingen kunt verbinden. Naast de standaard verbindingsstukken, zijn er ook HWA verlopen en sifons in ons assortiment te vinden. Als laatst zijn er HWA hulpstukken in het assortiment te vinden die er voor zorgen dat uw leiding niet verstopt raakt. De bladvangers van de PVC handel zorgen dat er geen blaadje in uw leiding kan komen, zodat deze niet verstopt kan raken.

Goede HWA hulpstukken zijn belangrijk

Wanneer het hard regent stroomt er veel water door de hemelwaterafvoer heen. Het is daarom belangrijk dat u gebruik maakt van een goede hemelwaterafvoer, en dat u de juiste HWA hulpstukken hierbij gebruikt. De HWA hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat deze altijd goed aansluiten op de leidingen.

Loading...