0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Bekijk nu ons ruime aanbod zelfaanzuigende centrifugaalpompen van Pedrollo! Deze professionele centrifugaalpompen zijn geschikt voor schoon, zoet water tot 40 graden. De pompen hebben een gietijzeren behuizing en een waaier van messing. Door het gebruik van kwaliteitsproducten zijn deze zelfaanzuigende centrifugaalpompen van het hoogste kwaliteit. Daarnaast krijgt u een kabel en stekker meegeleverd en heeft u 1 jaar garantie op de Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen. Bij PVC-handel bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit producten tegen een scherpe prijs!

Zelfaanzuigende centrifugaalpompen van PCV-handel

Naast het feit dat onze centrifugaalpompen van de beste kwaliteit zijn, worden deze ook nog eens snel bij u thuis geleverd. Waneer u voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling zelfs de volgende dag al bezorgd. Dit is een van de garanties die u heeft wanneer u bestelt bij PCV-handel. Dit is mede dankzij de enorme voorraad die wij hebben liggen op onze locatie. Wij zijn dan ook de grootste PVC leverancier van Zuid-Oost Nederland. Voor een Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpomp bent u dus aan het juiste adres!

Het aanbod van PVC-handel

Naast de Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen bieden we bij de PVC-handel nog veel meer producten aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons ruime aanbod pvc afvoeren. De Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn niet de enige pompen die aangeboden worden in onze webshop. Zo bieden wij ook diverse dompelpompen aan voor een compleet aanbod. Ook voor de beste kwaliteit beregening bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over een van onze Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen of een van de andere producten op onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij kunnen u een deskundig en persoonlijk advies geven over welke centrifugaalpomp voor u de beste keuze is. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 6 tot 6 op ons telefoonnummer of via e-mail. Daarnaast kunt u ook langskomen op onze fysieke locatie in Deurne, tot snel!

Loading...