0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen

Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen

Met de Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen van PVC-handel bent u verzekerd van hoge kwaliteit pompen tegen een zeer scherpe prijs. Al onze producten worden snel bij u thuis geleverd zodat u deze zo snel mogelijk kunt gebruiken. Een niet zelfaanzuigende centrifugaal pomp is te gebruiken voor het oppompen of verpompen van schoon water en andere vloeistoffen die niet agressief zijn. De Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen hebben een groot vermogen en een capacitiet to wel 5250 liter per minuut.

Centrifugale pompen

De zelfaanzuigende pompen van Pedrollo hebben een messing waaier of gietijzeren waaier. Dit maakt ze uitermate geschikt voor agrarische en industriële toepassingen. De Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen moeten worden gemonteerd met terugslagklep. Omdat PVC-handel de grootste PVC leverancier van Zuid-Oost Nederland is kunnen wij enorm snel leveren. Wanneer u voor 16:00 uur iets bestelt, ontvangt u dit product al de volgende dag. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de producten bij ons op te halen. Ons magazijn in Deurne is ruim 1800 vierkante meter groot, dus voor u zit er altijd wel een geschikt product tussen. Onze baliemedewerkers kunnen u uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

PVC-handel

Naast de Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen bieden wij nog veel meer producten aan op het gebied van watertechniek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze hydrofoorpompen. Maar ook voor de beste kwaliteit drukbuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Al deze producten liggen in ons grote magazijn zodat u ze kunt komen bekijken, maak hiervoor gemakkelijk een afspraak. Ook met al uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon op werkdagen van 6 tot 6. Wij kunnen al uw vragen over Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen of een van onze andere pompen. Aarzel dus niet en neem contact met ons op of kom naar onze locatie in Deurne!

Loading...