0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pedrollo niet zelfaanzuigende

Pedrollo niet zelfaanzuigende

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp

Een Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp nodig voor in uw tuin? PVC-Handel biedt dan de uitkomst. Met een ruim assortiment aan Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen en een scherpe prijs vanaf €321,28. Vloeistoffen hoeven niet altijd te blijven waar ze op dat moment zijn. Hiervoor komt dan een pomp van pas. Deze Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen worden gebruikt terwijl zij droog staan om zo het zuivere water te verplaatsen van A naar B. Het verschil tussen een Pedrollo zelfaanzuigende pomp en een Pedrollo niet-aanzuigende pomp is dat de niet-zelfaanzuigende pompen grotere volumes met water kunnen verwerken. Ga dus even na of dat bij u het geval zal zijn of niet. Mocht u er vragen hierover hebben, neem dan even contact met ons op.

Soorten Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen

Er zijn twee varianten Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen. Één daarvan is de Pedrollo niet-zelfaanzuigende centrifugaal pomp. Deze pomp is erg geschikt als ‘beregeningspomp’, dit houdt in dat het uw tuin goed kan besproeien. De andere variant is de Pedrollo MK verticale meertrapspompen. Door deze werking wordt de druk in de pomp regelmatig opgebouwd in trappen waardoor deze een relatief hogere druk genereren. Daarnaast zijn de pompen geluidsarm met een hoog rendement wat betreft capaciteit/druk/energie verhouding. Hieronder vindt u de linkjes om snel naar beiden categoriën te surfen of te kijken naar ander pompen die PVC-Handel aanbiedt.

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp online bestellen bij Pvc-Handel.nl? Of heeft u nog verder vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar voor u om een passend advies op maat te geven. Naast dit product ook andere producten nodig? Bekijk ook eens onze dompelpomp.

Loading...