0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wellmate expansievaten

Wellmate expansievaten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wellmate expansievaten

Koop snel uw Wellmate Expansievat bij PVC-handel tegen de scherpste prijzen. Hoge kwaliteit en snelle levering gegarandeerd! Maar waar dient zo’n Wellmate expansievat nou eigenlijk voor? Een Wellmate expansievat zorgt ervoor dat drukveranderingen in vloeistofsystemen wordt beperkt. Een expansievat heeft twee compartimenten, die van elkaar zijn gescheiden met membraan. Het ene compartiment is verbonden met het systeem en is gevuld met de vloeistof die ook in het systeem zit. Het andere compartiment is gevuld met een gecomprimeerd gas.

Hoe werkt een expansievat?

In tegenstelling tot een vloeistof is een gas samendrukbaar. Dit komt van pas wanneer de druk in het systeem hoger wordt. De scheiding van membraan zal dan naar de kant van het gas gaan, hierdoor wordt het volume van het systeem groter. Zo wordt ook de druk hiervan lager. De voordruk in een Wellmate expansievat bedraagt 0,5 bar. De testdruk is 10,5 bar en de werkdruk is 8,5 bar. Een Wellmate expansievat is geschikt voor drinkwater, bronwater en gedestilleerd of gedemineraliseerd water. De minimale temperatuur van het water is 38 graden Celsius.

Een Wellmate expansievat bij PVC-handel

Wanneer u een Wellmate expansievat bij ons bestelt bent u zeker van de beste kwaliteit. Wanneer u voor 16:00 uur bij ons bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Wij zijn de grootste PVC-leverancier van Zuid-Oost Nederland dankzij ons ruime magazijn in Deurne. U kunt ons magazijn bezoeken om de producten voor aankoop te bekijken, hiervoor kunt u een afspraak maken. Ook met al uw vragen over Wellmate expansievat of een van onze andere producten, zoals beregening of pvc afvoeren kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon op werkdagen tussen 6:00 en 18:00 uur. Ook voor de beste kwaliteit Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel dus nu snel en profiteer!

Loading...