0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Membraantanken

Membraantanken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Membraantanken

Bestel nu voordelig uw Membraantanken bij PVC-handel. Deze tanken zijn bedoeld voor toepassing in automatisch op druk werkende pompen, bijvoorbeeld hydrofoorpompen. Alle membraantanken van PVC-handel zijn van de hoogste kwaliteit. De maximale temperatuur voor de membraantanken is 95 graden Celsius. Dankzij het gebruik van de meest professionele technieken en materialen zijn de membraantanken zeer betrouwbaar. Daarnaast worden al onze producten ook nog eens super snel geleverd dankzij ons enorme magazijn in Deurne. Wij zijn dan ook de grootste pvc leverancier in Zuid-Oost Nederland!

Membraantanken en meer bij PVC-handel

PVC-handel biedt niet alleen de beste kwaliteit membraantanken maar ook diverse andere producten die te maken hebben met watertechniek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Pedrollo hydrofoorpompen. Deze worden bij ons aangeboden tegen de scherpste prijzen, net als de membraantanken overigens! Ook voor de beste kwaliteit slangen en koppelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle producten worden snel bij u thuis geleverd. Wilt u deze liever bij uw bedrijf laten afleveren? Ook dat is geen probleem! Bovendien, wanneer u voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd. Ook dit is een van de garanties die u heeft wanneer u bestelt bij PVC-handel!

PVC-handel

In ons ruime magazijn in Deurne vindt u allerlei producten die te maken hebben met watertechniek. Alle producten, waaronder diverse beregening kunt u bij ons komen bekijken. Zo kunt u de producten eerst grondig inspecteren voordat u overgaat tot kopen. Hiervoor kunt u eenvoudig een afspraak maken bij een van onze medewerkers. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met al uw vragen over membraantanken of een van de andere producten die wij aanbieden in onze webshop. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 6:00 tot 18:00 uur via e-mail of ons telefoonnummer. Wij zien u graag verschijnen in ons magazijn of op onze webshop!

Loading...