0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Drukschakelaars

Drukschakelaars

Drukschakelaar Condor MDR 1⁄6

Vanaf: Excl. BTW: € 32,36 Incl. BTW: € 39,15

Drukschakelaar Condor MDR 5⁄5

Vanaf: Excl. BTW: € 74,65 Incl. BTW: € 90,33

Drukschakelaar Condor MDR 5-8

Vanaf: Excl. BTW: € 82,80 Incl. BTW: € 100,19

Drukschakelaar Condor MDR 5⁄8 R5⁄4.2A

Vanaf: Excl. BTW: € 146,61 Incl. BTW: € 177,40

Drukschakelaar Condor MDR 5⁄8 R5⁄7

Vanaf: Excl. BTW: € 146,61 Incl. BTW: € 177,40

Drukschakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe drukschakelaar? Bekijk dan eens ons assortiment drukschakelaars op onze website. Om uw pompen goed te kunnen besturen heeft u een drukschakelaar nodig. De schakelaren van PVC-handel zijn van een hoge kwaliteit en zijn daarnaast zeer scherp geprijsd. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe drukschakelaar? Bekijk dan snel het aanbod online op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Drukschakelaar voor uw pomp

Een drukschakelaar is een manier waarmee u uw pompen kunt besturen. Zoals de naam al zegt kunt u met deze schakelaren de druk regelen op een pomp. Zo wordt de pomp niet onnodig gebruikt wanneer het tijdelijk niet nodig is! Drukschakelaars worden regelmatig gebruikt in industriële en technische processen. In ons assortiment kunt u verschillende drukschakelaars vinden. Wilt u meer informatie over deze schakelaars krijgen voordat u een aankoop doet? Neem dan contact met onze medewerkers op. Wij helpen u graag!

Assortiment pompen

Op PVC-handel.nl vind u een ruim assortiment aan pompen en benodigdheden. Er zijn veel verschillende pompen in ons assortiment te vinden, zoals onder andere hydrofoorpompen, motorpompen en dompelpompen. Daarnaast kunt u ook complete besturingen vinden op onze website. Zo zijn er naast drukschakelaren ook sensoren, besturingskasten en andere schakelaren te vinden in ons assortiment. Zo kunt u uw complete pomp en besturing eenvoudig bestellen. Naast pompen zijn er veel meer PVC producten te vinden op onze website. Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer informatie vooraf? Bekijk dan snel onze website!

Service bij PVC-handel

Wij vinden het belangrijk dat u altijd producten koopt met de hoogste kwaliteit. Daarom zijn alle producten in ons assortiment van hoge kwaliteit, maar toch scherp geprijsd. Service is bij ons ook heel erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen wanneer u ergens naar zoekt. Wanneer u een vraag heeft kunt u ons 6 dagen per week bereiken. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar, of kom eens langs onze showroom!

Loading...