0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tyraps

Tyraps

Tyraps per 100 stuks naturel lengte 96 t⁄m 710mm x breedte 2.5 t⁄m 9mm

Vanaf: Excl. BTW: € 1,08 Incl. BTW: € 1,31

Tyraps per 100 stuk zwart lengte 96 t⁄m 914mm x breedte 2.5 t⁄m 9mm

Vanaf: Excl. BTW: € 1,19 Incl. BTW: € 1,44

Tyraps bij PVC-handel

Bent u op zoek naar tyraps? Dan bent u bij PVC-handel aan het juiste adres. Wij verkopen onze tyraps per 100 stuks en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Deze maten verschillen in de lengte en in de breedte. Wanneer u stevigere tyraps nodig heeft, raden wij u aan om wat dikkere en langere te bestellen, omdat deze wat breder zijn. Moet u de tyraps door smalle, kleine gaatjes doen, dan raden wij u vanzelfsprekend aan om de wat kleinere tyraps te nemen, zodat ze gemakkelijk door de gaatjes passen waar u ze door heen wilt laten gaan.

Hoe werken tyraps eigenlijk?

Tyraps zijn de bekende PVC of plastic achtige trekriempjes. Vrijwel iedereen heeft er ooit al weleens een gezien. Met de tyraps kan je gemakkelijk voorwerpen aan elkaar maken, omdat het een langwerpige plastic strip is. Aan de ene kant heeft het ribbels en aan de andere kant is het glas en aan de ene kant zit een opening en aan het andere uiteinde zit een spitse punt. Wanneer je de punt door de opening doet, vallen de ribbels precies in de weerhaken die voor de opening van de tyraps zitten. Door de weerhaken kunnen de tyraps niet meer de andere kant op gaan, waardoor het goed vast blijft zitten. In principe wordt de tyrap dus een lus, die niet losser kan maar alleen maar strakker getrokken kan worden. Met behulp van een tyraps tang kan je de tyraps zo strak mogelijk aan trekken. Wil je de tyraps los knippen, dan raden wij u ook aan om een tyraps tang hiervoor te gebruiken.

Andere producten bij PVC-handel

Bent u op zoek naar andere producten dan de PVC slangen? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PVC-afvoer spullen, onze slangen en koppelingen en onze lijmen, kit en electro.

Loading...