0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Retourneren en ruilen

Het is mogelijk om uw bestelde artikel(en) te retourneren volgens onze voorwaarden. Wilt u uw artikel retourneren of ruilen, neem dan altijd eerst even contact met ons op.

Retourneren van onbeschadigde artikelen

  • U heeft een afkoelingsperiode / herroepingstermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van radenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
  • De retourzending(en) zijn voor risico voor de koper. PVC-handel is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Het is daarom aan te raden om het track & trace nummer op te vragen bij de desbetreffende verzendpartij.
  • Pvc-handel vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door pvc-handel in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij pvc-handel aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Pvc-handel gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
  • Het desbetreffende aankoopbedrag exclusief verzendkosten zal binnen 14 dagen na ontvangt van de retourzending teruggestort worden op het door uw opgegeven rekeningnummer.
  • Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen

  • Wij streven naar een zo correct mogelijke verzending richting de koper. Het kan altijd voorkomen dat de zending beschadigd raakt of dat er een verkeerd artikel geleverd worden. Indien dit het geval is vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
  • Bij retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen zijn de verzendkosten voor het retourneren voor rekening van PVC-handel.
  • Het desbetreffende aankoopbedrag inclusief verzendkosten zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden op het door uw opgegeven rekeningnummer.

Het is ook mogelijk de artikelen bij ons in de winkel te komen retourneren met de aankoopfactuur. U ontvangt dan het desbetreffende aankoopbedrag exclusief verzendkosten meteen terug.

Retour buiten de voorwaarden

  • Wanneer u een artikel retourneert buiten de gestelde voorwaarden, zonder factuur of pakbon, komt uw betalingsverplichting niet te vervallen.
  • Het is mogelijk dat wij toekomstige bestellingen niet meer in behandeling nemen wanneer het voorval zich meerdere keren herhaald. 
Loading...