Griffon Uni-100 hard pvc lijm

SKU
-588
€ 10,18 € 8,41
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Griffon
Productinformatie

De Griffon Uni-100 PVC-lijm is een krachtige en veelzijdige lijm die speciaal is ontwikkeld voor het verlijmen van PVC-materialen. Deze PVC-lijm biedt een sterke en duurzame hechting en wordt geleverd in een afsluitbare pot.

De Uni-100 PVC-lijm is geschikt voor het verlijmen van zowel zachte als harde PVC-materialen en biedt een snelle droogtijd van slechts enkele minuten. Het is bestand tegen warmte, water en chemicaliën, waardoor het geschikt is voor toepassingen in zware omgevingen.

De afsluitbare pot van de Uni-100 PVC-lijm is gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor de lijm beschermd blijft en lang meegaat. Het maakt het ook mogelijk om de lijm gelijkmatig en nauwkeurig aan te brengen op het gewenste PVC-oppervlak met behulp van een kwastje of spatel.

De Griffon Uni-100 PVC-lijm is een must-have voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige PVC-lijm. Het biedt een sterke hechting en een lange levensduur, waardoor het ideaal is voor toepassingen in de bouw en de aanleg van een beregening of water installatie.

Griffon Uni-100 hard pvc lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.