Flexibele kabelbeschermingsbuis, hdpe, met trekdraad

SKU
-509
€ 28,14 € 23,26
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een flexibele kabelbeschermingsbuis van HDPE (High-Density Polyethylene) met trekdraad is een buisvormig beschermingsmiddel dat wordt gebruikt in elektrische en communicatienetwerken om kabels en draden te beschermen tegen schade, vocht, corrosie en andere externe invloeden. Hier is een uitleg over dit product:

Materiaal: HDPE is een duurzaam thermoplastisch materiaal dat wordt gebruikt vanwege zijn uitstekende eigenschappen, waaronder hoge sterkte, chemische bestendigheid en flexibiliteit. Het maakt de buis bestand tegen corrosie en schokken, wat cruciaal is voor het beschermen van kabels en draden.

Flexibiliteit: De term "flexibele" geeft aan dat deze buis buigzaam en aanpasbaar is. Hierdoor kan de buis worden gebogen en gevormd om kabels te volgen, zelfs in bochten of complexe routing. Dit maakt het geschikt voor installaties in verschillende omgevingen en configuraties.

Trekdraad: De toevoeging van een trekdraad is een handige functie. Deze draad wordt in de buis ingevoegd en maakt het trekken van kabels en draden door de buis veel gemakkelijker. Het bespaart installatietijd en moeite.

Kabelbescherming: De voornaamste functie van deze buis is om kabels en draden te beschermen tegen mechanische schade, knikken, vocht, en andere omgevingsinvloeden. Dit is vooral belangrijk in ondergrondse toepassingen.

Installatie: Het installeren van deze buizen met trekdraad is relatief eenvoudig. De kabels of draden worden aan de trekdraad gekoppeld. Door aan de trekdraad te trekken, worden de kabels door de buis geleid.

Kortom, een flexibele kabelbeschermingsbuis van HDPE met trekdraad is een handig en veelzijdig hulpmiddel om kabels en draden te beschermen in verschillende installatieomgevingen. Het combineert duurzaamheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om kabels gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Flexibele kabelbeschermingsbuis, hdpe, met trekdraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.