0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

RVS kogelkranen

RVS kogelkranen

RVS kogelkraan tweedelig ½ t⁄m ¾ duims binnendraad x buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 15,08 Incl. BTW: € 18,25

RVS kogelkraan Mega tweedelig ¾ duims binnnendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 53,51 Incl. BTW: € 64,75

RVS kogelkraan ⅜ t⁄m 1 duims binnendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 10,36 Incl. BTW: € 12,53

RVS Kogelkranen

Deze kogelkranen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit betekent dat deze kogelkranen bijna niet roesten. Hierdoor gaan ze langer mee en heb je meer waar voor je geld. Niemand wilt namelijk een kogelkraan kopen die na een paar weken al aan vervanging toe is. Waarom je een RVS kogelkraan moet kopen leggen we je hieronder uit. Lees dus snel verder.

Wat is een RVS kogelkraan?

Een kogelkraan is een kraan of klep die ervoor zorgt dat de doorstroming van een gas of vloeistof volledig of gedeeltelijk wordt afgesloten. Natuurlijk is een kraan gemaakt om de doorgang te regelen tussen open en gesloten. Zo kun je met de hendel zelf bepalen in hoever de kraan openstaat. Hiermee kun je dan ook de toevoer van een gas of vloeistof bepalen.

Voordelen van RVS kogelkranen

Een voordeel die deze RVS kogelkranen hebben is dat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Door de grote hendel kun je, zoals eerder benoemd, gemakkelijk de doorstroming bepalen. Omdat de hendel zo groot is, heb je een langere draai en kun je dus met minder kracht de kraan open en dicht doen. Voor meer specificaties kun je het product aanklikken. Daar zal dan meer gespecificeerde product informatie staan.

Alle soorten RVS in ons assortiment

Naast deze RVS kogelkranen vind je ook andere verschillende rvs producten in ons assortiment aan drukleidingen van staal rvs koper. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken bij RVS koppelingen en RVS leidingen. Zeer interessant om eens naar te kijken wanneer je wilt gaan voor duurzaam en hoge kwaliteit. Vindt de juiste producten die jij nodig hebt in ons assortiment.

Samen kijken naar een oplossing

Zit er iets niet tussen of heb je vragen over onze RVS kogelkranen? Dan kun je ons altijd bereiken via telefoon of via de mail. Ons personeel helpt je graag verder om tot de juiste oplossingen te komen. Zo weet je zeker dat je niet het verkeerde product koopt. Ons personeel weet alles over de RVS kogelkranen, dus stel gerust je vragen. Bestel vandaag nog jouw RVS kogelkraan en heb het snel in huis.

Loading...