0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Messing kogelkranen

Messing kogelkranen

Messing aftapkraan ¼ duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 3,02 Incl. BTW: € 3,65

Messing kogelkraan 3-weg ½ t⁄m 10 duims binnendraad 16bar

Vanaf: Excl. BTW: € 75,23 Incl. BTW: € 91,03

Messing kogelkranen

Bent u bezig met het verbouwen van uw keuken, badkamer of toilet en heeft u liever niet dat uw huis vol loopt met water? PVC-Handel biedt u messing kogelkranen aan vanaf € 2,12. Messing kogelkranen worden gebruikt om gas of vloeistoffen gedeeltelijk of volledig af te sluiten door middel van een kogel die om zijn as loodrecht op de boring draait. Zo kunt u makkelijker water en gas bedienen. De aandrijving van de messing kogelkranen van PVC-Handel kunt u met de hand bedienen. Messing kogelkranen zijn handig wanneer u bijvoorbeeld gaat klussen in de keuken, badkamer of toilet. Zo hoeft u niet de hoofdkraan dicht te draaien en kunt u gewoon water of gas gebruiken in de rest van uw huis. Bij PVC-Handel kunt meerdere messing kogelkranen vinden. Zo hebben biedt PVC-Handel messing aftapkraan buitendraad en een messing kogelkraan 3-weg.

Messing aftapkraan buitendraad

Een van de messing kogelkranen dat PVC-Handel aanbiedt is de messing aftapkraan buitendraad. Deze gebruikt u wanneer gas of vloeistoffen met de hand wilt bedienen. Zo kunt u met een handomdraai het gas of water open of dicht doen in een kamer.

Messing kogelkranen 3-weg

Met de messing kogelkranen 3-weg van PVC-Handel kunt u meerdere stromingspatronen instellen met de hendel.

PVC-Handel

Bent u op zoek naar andere artikelen dan messing kogelkranen? Zoekt u misschien drukleiding PVC, pompen, beregening of iets anders? Bekijk dan de rest van onze webshop. PVC-Handel heeft meer dan 10.000 producten. Bestelt u vandaag voor 16:00? Uw pakketje is dan de volgende dag bij u thuis geleverd! Mocht u nog vragen hebben of advies willen over welke producten u het beste kunt nemen dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring op het gebied van PVC. Zij helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel.

Loading...