0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters

VDL schuifafsluiter diameter 110 t⁄m 200mm

Vanaf: Excl. BTW: € 113,26 Incl. BTW: € 137,04

Valterra schuifafsluiter diameter 63 t⁄m 110mm

Vanaf: Excl. BTW: € 33,79 Incl. BTW: € 40,89

PVC schuifafsluiter mega8000 diameter 50 t⁄m 110mm

Vanaf: Excl. BTW: € 20,06 Incl. BTW: € 24,27

Schuifafsluiters

Heeft u moeite met het controleren van uw doorstroming? Dan heeft pvc-handel.nl de beste kunststof schuifafsluiter voor u. De goedkoopste schuifsluiter kost maar €14,42. Met diameters die variëren van 50 t/m 200mm kunt u uw doorstroming geheel controleren en/of stoppen. Neem dus snel een kijken op PVC-handel.nl

Soorten Schuifsluiters

U bent bij PVC-handel aan het goede adres, wanneer u een schuifsluiter zoekt. PVC-handel heeft 3 merken schuifafsluiter in het assortiment. De Schuifafsluiters die PVC-handel aanbiedt zijn allemaal van kunststof maar hebben alle drie andere diameters. PVC-handel heeft de merken VDL, Valterra en PVC in het assortiment van schuifafsluiters. Het is belangrijk dus de goede grote schuifafsluiter wordt aangesloten om lekkage te voorkomen. Hierbij de verschillende diameters en merken die wij in ons assortiment beschikken:

  • VDL schuifafsluiter diameter 110 t⁄m 200mm
  • Valterra schuifafsluiter diameter 63 t⁄m 110mm
  • PVC schuifafsluiter mega8000 diameter 50 t⁄m 110mm

Werking Schuifafsluiter

De schuifafsluiter worden gebruikt bij het controleren en afsluiten van een leiding. De schuifafsluiter wordt verticaal en waterpas gemonteerd op de leiding. Als de schuifafsluiter goed gemonteerd is op de leiding , kan de sluiter worden gebruikt. De schuifsluiter wordt doormiddel van handbediening naar beneden geduwd. Hierdoor sluit de schuifklep de leiding af en is er geen doorstroming meer mogelijk. Ondanks de maximale druk is de schuif doormiddel van handbediening nog steeds goed handelbaar. Als de schuifsluiter niet wordt gebruikt heeft dit geen invloed op de doorstroming. Bekijk ook eens ons pvc kogelkraan assortiment.

PVC-handel en service

Heeft u vragen of opmerkingen over de schuifafsluiter of over een van de andere producten die PVC-handel levert? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Onze klantenservice van experts zal uw vragen graag beantwoorden. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of een deskundige bij het maken van een keuze? Dan kunt u altijd langskomen in de winkel! Wij helpen u graag! 

Loading...