0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PVC filterbuizen en hulpstukken

PVC filterbuizen en hulpstukken

PVC filterbuis 10 t⁄m 12.5bar diameter 40 t⁄m 63mm x 0.3sleuf crème

Vanaf: Excl. BTW: € 16,16 Incl. BTW: € 19,55

PVC filterbuis 10bar diameter 75 t⁄m 90mm x 0.5sleuf crème

Vanaf: Excl. BTW: € 53,16 Incl. BTW: € 64,32

PVC filterbuis 10bar diameter 110 t⁄m 125mm x 0.6sleuf crème

Vanaf: Excl. BTW: € 101,55 Incl. BTW: € 122,88

PVC filterbuis 10bar diameter 160 t⁄m 200mm x 0.8sleuf crème

Vanaf: Excl. BTW: € 179,21 Incl. BTW: € 216,84

PE stop filterbuis diameter 50 t⁄m 75mm

Vanaf: Excl. BTW: € 1,79 Incl. BTW: € 2,17

Houten stop voor filterbuis diameter 90mm

Vanaf: Excl. BTW: € 11,07 Incl. BTW: € 13,40

PVC filterbuizen en hulpstukken

Een hoog kwaliteit Pvc filterbuis nodig voor het filteren van bijvoorbeeld grondwater. U vindt een zestal topkwaliteit producten gaande pvc filterbuis en hulpstukken. U koopt al een pvc filterbuis voor €31,95. Een pvc filterbuis zorgt ervoor dat de vuilde stoffen uit bijvoorbeeld het grondwater worden gefilterd. Dit is bijvoorbeeld een mooie uitkomst wanneer u uw tuin wilt besproeien met water om zo uw tuin in goede conditie te houden. Het is dan belangrijk dat het water enigszins schoon is. Dit om de duur van uw gewassen te stimuleren. Natuurlijk is de pvc filterbuis te verkijgen in verschillende formaten, 4 om precies te zijn. Kijk dus even welk formaat pvc filterbuis u nodig heeft.

Pvc filterbuis online

Buiten de pvc filterbuis vindt u in deze categorie ook nog de PE stop filterbuis en de Hout stop filterbuis op PVC-handel.nl. Laatstgenoemde voorziet de pvc filterbuis van een perfecte dichting. Deze Hout stop pvc filterbuis heeft een diameter van 90mm. De andere stop is een PE stop voor filterbuis en is te verkrijgen in twee verschillende diameters. Dit zijn de diameters van 50mm en van 75mm. Bij het kiezen van uw pvc filterbuis is het dus ook handing om rekening te houden met de bepaalde stop die er bij hoort. Weet u het niet zeker? Bij vragen horen wij het graag, neem dan dus even contact met ons op.

Artikelen buiten de pvc filterbuis

Ons assortiment heeft nog veel meer te bieden dan alleen de pvc filterbuis en de stoppen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld verscheidene producten in de categorieën Afvoergoten putten en kabelbescherming, Drukleiding staal RVS koper, wateropslag en apendages en RVS bevestigingsmaterialen. Kijk dus gerust even rond of er iets nuttigs voor u bij zit.

Pvc filterbuis online kopen

Weet u al welke pvc filterbuis voor u geschikt is? Of heeft u nog vragen over bepaalde producten of diensten? Bel dan gerust even met ons. Onze medewerkers helpen u graag op weg en voorzien u van een passend en deskundig advies. Dit kan het kiezen uit de producten een stuk gemakkelijker maken.

Loading...