0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PVC drukbuizen

PVC drukbuizen

PVC drukbuizen

PVC drukbuizen nodig om vloeistoffen te verplaatsen? PVC-Handel biedt +5 verschillende PVC drukbuizen aan en deze in vele verschillende maten. Een ruim assortiment aan PVC drukbuizen bij PVC-Handel. Zoals eerder aangegeven beschikt PVC-Handel over een ruim assortiment, ook als het gaat om PVC drukbuizen. Deze PVC drukbuizen zijn geschikt om vloeistoffen op een goede manier te verplaatsen. Denk hierbij aan een persrioolsysteem of een waterleiding. Het is erg afhankelijk van het soort leidingsysteem en de mate van druk welke PVC drukbuis u nodig heeft. Bij bijvoorbeeld een hoge druk zijn de PVC drukbuizen uitermate geschikt tot 16 bar, bijvoorbeeld dan niet die van 10 bar. Let hier dus op bij het aanschaffen van zo’n PVC drukbuis. Komt u er niet uit of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op.

PVC drukbuizen vormen en maten

De PVC drukbuizen zijn verkrijgbaar in verscheidene lengtes en diameters. Hieronder vindt u de verschillende categoriën PVC drukbuizen die PVC-Handel aanbiedt:

Het KIWA keurmerk houdt in dat dat het product gecertificeerd is door KIWA. KIWA is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt aan de hand van wettelijke eisen uit het Bouwstoffenbesluit. De PVC drukbuizen van PVC-Handel zijn dus van een hoge kwaliteit.

PVC drukbuizen online

Naast een PVC drukbuizen biedt PVC-handel ook andere producten aan zoals filterbuizen, plaatklemmen, PVC flens en fittingen. Bij PVC-handel staan kwaliteit en scherpe prijzen voorop. Vindt al de PVC drukbuizen die u nodig heeft of kijkt u eens verder rond op onze site. PVC-handel heeft +10.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Ook wanneer u de artikelen voor 16:00 uur bestelt, worden ze meestal de volgende werkdag bij u bezorgd. Voor verdere vragen of opmerkingen, neem contact met ons op. Onze medewerkers staan van 06:00 uur tot 18:00 uur klaar met deskundig advies.

Loading...