0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PVC doorvoeren

PVC doorvoeren

PVC tankdoorvoer koppeling diameter 2x 25 t⁄m 90mm x ½ t⁄m 1½ duims buiten

Vanaf: Excl. BTW: € 36,66 Incl. BTW: € 44,36

PVC doorvoer diameter 25 t⁄m 175mm x ¾ t⁄m 3 duims buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 7,41 Incl. BTW: € 8,97

PVC kistdoorvoer diameter 50 t⁄m 63mm x 2 t⁄m 2½ duims

Vanaf: Excl. BTW: € 5,88 Incl. BTW: € 7,11

PVC schuifkoppeling diameter 40 t⁄m 63mm

Vanaf: Excl. BTW: € 4,74 Incl. BTW: € 5,73

PVC reservoirkoppeling Pimtas diameter 20 t⁄m 125mm x ½ t⁄m 4½ duims buite

Vanaf: Excl. BTW: € 66,18 Incl. BTW: € 80,08

PVC doorvoeren worden gebruikt bij toepassingen waarbij vloeistof onder druk van punt a naar punt b verplaatst moet worden. Een leiding die voldoet aan de wettelijke eisen is dan wel noodzakelijk. Bij PVC-handel bent u aan het juiste adres voor PVC doorvoeren!

Waarvoor PVC doorvoeren gebruiken?

PVC doorvoeren worden aangeschaft wanneer men vloeistoffen willen vervoeren of geleiden onder hoge druk. Hoge druk leiding systemen worden regelmatig voor industriedoeleinden ingezet om vloeistoffen te verplaatsen. In de tuinderij wordt vaak gebruik gemaakt van druk leidingsystemen, hier wordt vaak gewerkt met warm water en hoge druk. Particulieren zetten een druk systeem meestal in bij vijvers of zwembaden, hier wordt vaak met afsluiters en pompen gewerkt. Om ervoor te zorgen dat alle vloeistoffen onder druk op een juiste manier worden verplaatst heeft u PVC doorvoeren nodig.

Het is algemeen bekend dat ze buizen die door de waterdichting doorkomen er niet mooi uitzien. Het perfect afdichten hiervan is nooit een eenvoudige klus geweest. Echter is het met de PVC doorvoeren toch een stuk makkelijker geworden. De doorvoeren hebben namelijk aan een kant een PVC aansluiting en aan de andere kant een plat stuk waar een flens aan is verbonden.

Druk PVC doorvoeren

Hoge druk PVC doorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In ons assortiment vindt u PVC doorvoeren voor 7,5 bar tot 16 bar. Druk PVC doorvoeren worden grotendeels gebruikt in de industrie, vijverbouw, zwembadbouw, tuinderij, doe het zelf en nog veel andere situaties. PVC doorvoeren zijn een stuk goedkoper in vergelijking met materialen zoals HDPE of metaal. Daarnaast zijn ze ook heel makkelijk te verwerken. PVC doorvoeren zijn makkelijk te bevestigen door middel van PVC lijm.

PVC doorvoeren kopen bij PVC-handel.nl

Bij PVC-handel vindt u een compleet assortiment met PVC doorvoeren voor vijvers, filters, zwembaden en andere toepassingen. U vindt hier alles voor een complete installatie. En alle PVC doorvoeren zijn ook nog eens scherp geprijsd! Bekijk ook eens ons PVC flens en pvc kogelkraan assortiment.

Loading...