0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hulpstukken Hawle Wisa en Beulco

Hulpstukken Hawle Wisa en Beulco

Hulpstukken Hawle, Wisa en Beulco

Hulpstukken van Hawle, Wisa en Beulco nodig? PVC-Handel biedt deze koppelingen van topmerken aan voor een scherpe prijs. Wij beschikken ook over een ruim assortiment koppelingen van Hawle, Wisa en Beulco. Deze hulpstukken (oftewel koppelingen) zijn bedoeld om de verschillende slangen aan elkaar te koppelen en dus de gehele installatie kloppend te maken. Deze koppelingen van Hawle, Wisa en Beulco zijn geschikt voor slangen die transport verzorgen van water en gas. Deze koppelingen worden aangedraaid door wartels of borgringen.

Verschillende merken hulpstukken

ook deze koppelingen worden aangeboden in verschillende varianten en formaten. Zo ziet u bijvoorbeeld bij de Beulco koppeling dat de uitvoering een messing koppeling is en dat dat bij Hawle niet het geval is. Bij Hawle heeft u wel meer keuze als het gaat om de vormen en soorten. Bij aanschaf van een Hawle koppeling is er per verbinding een Hawle steunbus vereist deze is afhankelijk van wanddikte. Hieronder vindt u nog een overzicht van de verschillende hulpstukken:

Hulpstukken Hawle, Wisa en Beulco online kopen

Bent u al genoeg ingelicht om uw afvoer en dus uw installatie compleet te maken? Of heeft u soms nog verdere vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust conatc met ons op. Wij geven u een deskundig advies op maat over de hulpstukken Hawle,Wisa en Beulco of over andere producten of diensten. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 06:00 uur tot 18:00 uur. Per telefoon of e-mail.

Loading...