0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Zadels

Zadels

PVC zadel diameter 32 t⁄m 125mm Walraven

Vanaf: Excl. BTW: € 0,98 Incl. BTW: € 1,19

Vulplaatje van recycle kunststof lxbxh 80 t⁄m 145 x25x15mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,83 Incl. BTW: € 1,00

RVS kapbeugel diameter 70 t⁄m 315mm

Vanaf: Excl. BTW: € 20,82 Incl. BTW: € 25,19

Verzinkte kapbeugel rond 75 t⁄m 139mm en 4 duims

Vanaf: Excl. BTW: € 3,03 Incl. BTW: € 3,67

RVS halve kapbeugel diameter 90 t⁄m 315mm

Vanaf: Excl. BTW: € 6,52 Incl. BTW: € 7,89

PVC omegazadel diameter 32 t⁄m 50mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,21 Incl. BTW: € 0,26

Kapbeugels

Uw RVS buis vast maken aan een plafond of muur met een Kapbeugel? Bij PVC-handel bent u op het juiste adres wanneer get gaat over buisbevestigingen . Een kapbeugel zorgt ervoor dat uw leidingwerk op de juiste manier bevestigd kan worden. Aan de uiteinde PVC-handel biedt hele, halve en verzinkte kapbeugels aan. Kijkt u goed naar de diameters zodat u het juiste formaat pakt. Heeft u er één nodig, dan schaft u deze aan, maar uiteraard kan PVC-handel ook in grotere hoeveelheden leveren.

Diverse soorten en maten kapbeugels

Er zijn diverse kapbeugels waar u uit kunt kiezen. Het verschil tussen een halve en hele kapbeugel zit hem in het formaat, de hele kapbeugels beschikken vaak over een grotere diameter. Kijk hoeveel diameter uw RVS buis heeft en schaf de kapbeugel aan die hierbij past. De kapbeugels zijn gemaakt van staal. U beschikt al over een kapbeugel vanaf €2,44. Nog meer producten nodig? Bekijk bijvoorbeeld ook onze buisklemmen.

Online en offline beschikbaar

Wanneer u zeker weet welke verloopring bij uw situatie past, kunt u deze eenvoudig en snel vanaf uw telefoon of computer aanschaffen. Doet u dit voor 16:00, dan heeft u het artikel morgen al in huis, het voordeel hier is dan ook dat u niet weg hoeft en uw werk kan blijven uitvoeren. Vind u het fijner om de producten met eigen ogen te zien en te kijken of de verloopring de maat is die u zoekt, dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Deurne. Wie weet tot snel!

Loading...