0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Diamantboren

Diamantboren

Diamantboren diameter 40 t⁄m 200mm blauw en tyrolit

Vanaf: Excl. BTW: € 127,98 Incl. BTW: € 154,86

Diamantboor

Een diamantboor is geschikt voor het boren van gaten in steenachtige materialen zoals beton, kalksteen en baksteen. Wij hebben de diamantboor in verschillende modellen beschikbaar. Ieder model diamantboor heeft zijn eigen toepassing. Diamant is een zeer sterk materiaal wat ervoor zorgt dat de diamantboor lang mee gaat.

De diamantboor helpt u om de perfecte gaten te boren in muren en vloeren. Het is ideaal om te gebruiken voor het aanleggen van onder andere luchtdoorvoerkanalen.

Segmenten diamantboor

De segmenten van een diamantboor worden afgestemd op de ondergrond waarvoor u de boor gebruikt. Een diamantboor voor metselwerk heeft een andere samenstelling dan een boor voor beton. Het segment bestaat uit diamanten en een binding die de diamanten op hun plaatst houdt. Tijdens het boren zullen de uitstekende diamanten het effectieve boorwerk verrichten. Hierbij slijten de diamanten waardoor er steeds nieuwe diamanten naar buiten moeten komen om de diamantboor scherp te houden. Naast deze boren bieden wij nog veel meer kwaliteitsproducten aan zoals; buisklemmen, vuilwaterpompen en beregening.

Natte of droge diamantboor

Er bestaan twee groepen diamantboren. De diamantboor droog wordt gebruikt om in baksteen en andere abrasieve materialen te boren, deze boor is te herkennen door de rode kleur. De diamantboor nat wordt gebruikt voor beton en andere harde steensoorten, deze boor herkent u makkelijk door de blauwe kleur. Het verschil tussen de twee is door de kleur duidelijk te zien.

De diamantboor is in verschillende lengtes verkrijgbaar en met aansluitingen als 1 1/4 ‘’, M30, M16 en 1/2’’. Het toerental van de diamantboor is een zeer belangrijk aandachtspunt. Gebruik de diamantboor in combinatie met een stof- of waterzuiger.

Diamantboor kopen bij PVC-handel.nl

PVC-handel heeft een uitgebreid assortiment professioneel gereedschap, hieronder valt ook de diamantboor. U kunt bij ons gemakkelijk een diamantboor kopen. U profiteert van de scherpste prijzen. Heeft u vragen over de diamantboor? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Loading...