0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Draadbeugels boomband

Draadbeugels boomband

RVS draadbeugel ½ t⁄m 2½ duims x 40 t⁄m 150mm m8x20 t⁄m 30mm draad

Vanaf: Excl. BTW: € 0,93 Incl. BTW: € 1,13

Verzinkte draadbeugel m8 en m10 ½ t⁄m 4 duims x 60 t⁄m 150mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,69 Incl. BTW: € 0,84

Boomband

Vanaf: Excl. BTW: € 152,00 Incl. BTW: € 183,92

Draagbeugels

Zoek je een draagbeugel voor het dragen van buizen? Wij van PVC-handel hebben verschillende soorten draagbeugels die perfect zijn voor elke klus. Denk hierbij aan het ophangen van verschillende soorten buizen en andere benodigdheden. Het zijn metalen staven gebogen in een u vorm zodat ze gemakkelijk dingen kunnen vasthouden. Denk hierbij aan buizen, slangen en nog veel meer. Ze zijn leverbaar in verschillende lengte en breedte maten. Hierdoor kan je altijd een geschikte draagbeugel vinden die past bij jouw toepassing. Bestel vandaag nog een draagbeugel voor het vastzetten van buizen en meer. Gemakkelijk online bij PVC-handel.nl.

Meerder toepassingen

Een draagbeugel zijn gemakkelijk in gebruik en worden daarom vaak gebruikt om meerdere buizen aan elkaar te binden. Door het lange schroefdraad is een draagbeugel verstelbaar en is het mogelijk om deze aan te passen als er meerdere buizen aan elkaar gebonden moeten worden. Het is ook mogelijk om de draagbeugels te gebruiken om bomen en planten te leiden. Daarom vind je in deze categorie naast draagbeugels ook boomband. Dit is speciaal ontwikkeld om bomen aan elkaar te binden en bij elkaar te houden. Boomband wordt geleverd per honderd meter. Boomband is extra sterk om ervoor te zorgen dat bomen op de gewenste manier groeien.

Draagbeugels bestellen

Heb je de geschikte draagbeugels voor jouw klus gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk online via onze website. Daarnaast vind je op onze website ook drukleidingen, slangen en koppelingen en andere buisbevestiging en gereedschappen. Hiermee vind je alles voor het aanleggen van waterleidingen, waterafvoer en nog veel meer op een plek. PVC-handel.nl is al jaren lang de plek voor alles van PVC. Dus bestel vandaag nog je draagbeugels en boomband want voor vier uur besteld is de volgende dag in huis. Zo kan je direct aan de slag met je klus die op je wacht.

Loading...