0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Beugelbanden

Beugelbanden

Riool beugelband grijs diameter 40 t⁄m 110mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,82 Incl. BTW: € 0,99

Beugelband

Zoek je een beugelband voor het bevestigen van leidingen? Bij PVC-handel hebben we beugelbanden al vanaf € 0,68. Deze buisbevestiging zorgen ervoor dat je altijd de juiste hebt. Want het verkeerd monteren van rioleringsbuizen kan voor veel schade zorgen als ze niet goed bevestigd zitten. Je wilt natuurlijk niet dat je een half jaar na de installatie er achter komt dat een van de buizen lekt. Met een beugelband weet je zeker dat de buizen op een juiste en veilige manier zijn verbonden. Zo voorkom je lekkages of erger. Het is mogelijk om ze te bestellen in verschillende soorten en maten zodat je altijd de juiste afmeting hebt voor jouw klus. Meer weten over beugelbanden lees dan hieronder direct verder.

Alles nog eens controleren

Het aansluiten van alle soorten buizen is lastig en tijdrovend genoeg. Hierom helpen we je een handje met een beugelband. Het zorgt ervoor dat je verschillende rioleringsbuizen gemakkelijk kan doorvoeren en bevestigen. Onze beugelband is onder andere leverbaar in de volgende maten 40mm, 50mm en 110mm. Hiermee heb je de keuze uit meerdere maten zodat hij gemakkelijk past. Hierbij kunnen onze Riolering beugels super goed van pas komen. Deze zijn gemaakt voor het vasthouden in plek houden van buizen. Net als onze buisklemmen waarbij sommige zelf buizen kunnen vasthouden zonder dat ze een clip nodig hebben. Bij ons vind je echt alles voor je klus.

Klussen met een Beugelband

Heb je alles gevonden voor het beginnen met je klus? Vergeet dan niet plaatklemmen te bestellen hiermee zet je de beugelband vast zodat hij op zijn plek blijft zitten. Zo voorkom je dat hij druk uit gaat oefenen op de buizen. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben. Bestel vandaag nog al je spullen veilig online. Bestel je voor vier uur heb je het de volgende dag al in huis. Zo kan je direct aan de slag met aanleggen van een beugelband.

Loading...