0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nelson Serie

Nelson Serie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pop-up sproeiers

Een sproeier aanschaffen voor het besproeien van uw planten en gewassen is belangrijk. Zo blijft alles een beetje in takt en hoeft u niet vaak uw planten te vervangen. Ook bij een grasveld zijn sproeiers noodzakelijk. Kwaliteit staat bij PVC-handel voorop, vandaar dat deze sproeiers ook van topmerken zijn en ook van een hoge kwaliteit. Het voordeel van een pop-up sproeier is dat u deze spoeiers niet hoeft op te ruimen na afloop. Dit geldt overigens natuurlijk ook voor het opbouwen van de sproeier. Meerdere van zulke sproeier zijn ideaal om bijvoorbeeld uw gazon mee te besproeien. Zo kan er tegelijk een groter gebied worden besproeid.

Werking sproeier

De sproeier wordt in het gazon geplaatst. Door middel van een tyeenslang kan het aangesloten worden aan het water. Wanneer u de installatie aanzet gaat de sproeier door middel van de waterdruk omhoog. Wanneer u deze uitzet zullen de sproeiers naar beneden gaan en niet meer zichtbaar zijn op uw gazon. Dit is dan bevorderlijk voor het uitzicht en bijvoorbeeld wanneer u het gazon gaat maaien.

Artikelen buiten de sproeier

Buiten de sproeiers zijn er nog veel meer producten in het assortiment die PVC-handel.nl aanbiedt. Dit zijn producten zoals slangen en koppelingen, pompen en drukleidingen. Veder hanteert PVC-handel een snelle levering en hebben wij meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar. Ook zijn onze medewerkers beschikbaar om u een deskundig advies te geven over bijvoorbeeld een sproeier van 06:00 tot 18:00. Wij zijn te bereiken per telefoon en mail. Gegevens vindt u op onze klantenservice pagina.

Loading...