0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ondergrondse leidingoplossingen

Ondergrondse leidingoplossingen

Ondergrondse leidingoplossingen

PVC-handel biedt u een breed assortiment aan producten aan, waaronder beregening. Beregening wordt in steeds meer tuinen door een hovenier aangelegd. Hiervoor dient het bedrijf voorzien te zijn van benodigde hulpmiddelen. Het komt vaak voor dat er leidingen ondergronds zitten, waarvoor wij de nodige oplossingen hebben.

Wij bieden namelijk een assortiment aan ondergrondse leidingoplossingen aan. Deze zijn onderverdeelt in twee verschillende categorieën:

Een kleppendoos zorgt ervoor dat een magneetklep beschermd wordt. Door de dichte afsluiting wordt water en vuil tegengehouden. Wij bieden diverse soorten en maten aan. Ieder model beschikt over een groene deksel, waardoor de kleppendoos/inbouwkrat wegvalt in uw tuin. Het is mogelijk om gaten in de wand te boren.

De ondergrondse wateraansluitingen kunnen onder de grond worden gemonteerd en zorgen dat u een stopcontact in uw tuin heeft. Het voordeel van het waterstopcontact is dat het waterbestendig is. PVC-handel biedt u wateraansluitingen aan in verschillende soorten en maten, die allemaal beschikken over een scherpe prijs.

Naast de ondergrondse leidingoplossingen kunt u bij de beregening terecht voor vele andere hulpmiddelen voor in uw tuin. Denk aan vele soorten sproeiers, ventielen en besturingen om uw tuin zo optimaal mogelijk te maken. Verder kunt u bij PVC-handel terecht voor vele andere productcategorieën op het gebied van PVC handel. Wij beschikken over jaren lange ervaring, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Heeft u een passend product gevonden? Bestel dan gemakkelijk via onze webshop. Heeft u het product voor 16:00 uur besteld, heeft u het de volgende werkdag in huis. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Loading...