0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Messing kanonsproeiers

Messing kanonsproeiers

Vanaf: Excl. BTW: € 92,09 Incl. BTW: € 111,43

Vanaf: Excl. BTW: € 216,73 Incl. BTW: € 262,24

Messing kanonsproeiers

Op zoek naar een hoog kwaliteit Messing kanonsproeier? Bij PVC-handel vindt u Messing kanonsproeiers van een topkwaliteit. U koopt al een Messing kanonsproeier vanaf €87,02. Een mooi voorbeeld van een topkwaliteit messing kanonsproeier is de Messing kanonsproeier VYR 65. Deze messing kanonsproeiers vallen zijn sectorsproeiers die vallen onder de kanonsproeiers. Het besproeien van allerlei oppervlakte is geen probleem. Deze messing kanonsproeiers hebben een groot bereik en kunnen dus grote oppervlakten besproeien, zoals voetbalvelden, golfbanen, paardrijbakken en irrigatie. De laatst genoemde is dan ook gelijk waar de messing kanonsproeiers het meest voor worden gebruikt. Een voordeel aan deze messing kanonsproeiers, is het feit dat deze ook ingesteld kunnen worden op halve cirkels. Deze keren dus bijvoobeeld na de helft weer terug waardoor bepaalde sectoren specifiek kunnen worden besproeid.

Messing kanonsproeiers online

De kanonsproeiers die PVC-handel aanbiedt zijn van messing materiaal. Dit materiaal messing is van een hoge kwaliteit en is een zekerheid als het gaat op een goed kwaliteit product. Zoals al eerder vermeld zijn deze messing kanonsproeiers ook ideaal voor in de landbouw. Deze sectorsproeiers kunnen dan uit alle gemak uw gewassen besproeien. Dit voor verschillende oppervlaktes.

Assortiment buiten de messing kanonsproeiers

PVC-handel.nl heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan alleen de messing kanonsproeiers. Voorbeelden hiervan zijn PVC-afvoer en HWA, slangen en koppelingen, pompen en RVS bevestigingsmaterialen. Daarnaast staan er ook agro-overige producten online, zoals drinkbakken en vijverbenodigdheden. Een erg ruim assortiment dus. Neem dus gerust een kijkje in de verschillende productgroepen en zie of er voor u wat interessants bijzit.

Messing kanonsproeiers online kopen

Heeft de geschikte messing kanonsproeier gevonden? Of heeft u soms nog vragen over bepaalde kenmerken of andere producten? Neem dan contact met ons op of kom lang in onze winkel. Onze medewerkers zullen voor u klaarstaan om u te voorzien van een passend en deskundig advies. Zo weet u waar u aan toe bent.

Loading...